Cattery The Sunkids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kwildy-Glossy

Paspoort

Volledige naam : Kwildy-Glossy of the Sunkids
Roepnaam : Kwildy
Geboortedatum : 02-08-2001
Ras : Perzisch
Kleur : Black shaded silver
Vader : Rocky
Moeder : Chèr

Over…. Kwildy

Kwildy is een verhaal apart. Toen haar moeder (Chèr) haar laatste nestje zou krijgen, (dit wisten we omdat de vorige nestjes ook eindigden in een keizersnede) hoopten we op een opvolger. Er werden 3 gitzwarte katertjes geboren en toen stopte de bevalling....helaas dachten we. Op naar de dierenarts dus voor een keizersnede. Omdat dit vrienden van ons zijn en we als gezin daar wel eens werken hielpen we natuurlijk bij de operatie.

Tot ons grote verbazing zat er een vrijwel levenloos zilver poesje in en de eerste reactie van onze jongste dochter Chelsea was :” ‘K wil die!” Helaas kwam het kitten niet goed op gang maar de dochters wilden het niet opgeven. Zodoende besloten we om het mee naar huis te nemen evenals de fles zuurstof en na een nacht in bed gelegen te hebben bij dochter Chelsea leefde het de volgende ochtend! Zo goed zelfs dat ze zelf dronk bij moederpoes Chèr! De naam bleef dus Kwildy, de eerste reactie van onze dochter.

Kwildy heeft als leuke eigenschap dat ze balletjes apporteert en is een prinsesje om te zien. Ze is een ideale gezinskat en een perfecte moederpoes.

Klik hier voor de stamboom van Kwildy.

Terug naar Perzen